svētdiena, 2010. gada 4. jūlijs

Backloop mēģinājums un citi šīs nedēļas sasniegumi

Pareizi tie čaļi saka Mussolini  filmiņas aprakstā - El Cabezo ir kā skeitparks vindsērfingam. Biju nolēmis, ka pienācis laiks pamēģināt backloop un šodien to arī izdarīju, kad priekšā izveidojās perfekta rampa. Loku izgriezu, bet piezemēšanas brīdis pienāca pārāk ātri. Pats savām acīm redzēju kā ūdenī ieurbjas dēļa purngals, pēc tam bomja purngals un tad arī manējais. Labi ka muti nebiju iepletis aiz brīnumiem. Sajūta kosmiska, gribu vēl. Un liels pārsteigums par to cik gaisā ātri viss notiek.
Nezinu vai puisim šajā bildē izdevās nosēdināt, bet man izskatījās līdzīgi, pēdējais viņa sekvences kadrs manā gadījumā jau bija pret ūdens virsmu.
Šī nedēļa vispār ir ļoti izdevusies, bez backloop mēģinājuma man izdevās pirmais smuki nosēdinātais vulkāns, virtuvē turpinās eksperimenti ar dažādi marinētām gaļām un iemācījos taisīt mojito mājas apstākļos. Pie tā arī tagad ķeršos, jūtos pelnījis:/

P.S. vakar ar Reini burājām perfektā frīstaila spotā La Tejita līcī, kur atrodas nūdistu pludmale. Plāns kādreiz uzburāt plikam tagad kļūst pavisam reāls.
Par pašu spotu vairāk Krišī rakstīja jau maijā.

2 komentāri:

Anonīms teica...

var arī šitā :)
http://www.surfertoday.com/images/stories/richardbransondenniparkinson.jpg

LAT 717 teica...

Labs! Tas ie tam ir Ričards Brensons?