trešdiena, 2011. gada 18. maijs

Burusports Freestyle Cup 2011



Pateicoties atbalstam no Burusports veikaliem un Konstruktionsgruppe Bauen Latvija, šogad, otro reizi Latvijas vēsturē, notiks starptautiskas sacensības vindsērfingā, frīstaila disciplīnā.
Sacensību galvenais mērķis pievērst lielāku uzmanību un popularizēt frīstaila disciplīnu, tieši tāpēc šoreiz sacensības var piedalīties ne tikai PRO- A grupā ( jaunas frīstaila skolas elementi),bet arī amatieri- B grupā( visi old school triki).
Burusports Freestyle Cup 2011 notiks viena no vējainākajam brīvdienām laika posmā no 20. maija līdz 30 junijam, vindsērfinga klūba 360 teritorijā, Ķišezerā. Precīzs sacensību datums tiks paziņots 3 dienas iepriekš www.windsurf.lvwww.surfline.lv.
Sacensību tiesas starptautiska tiesnešu kolēģija.
Gadījumā, ja sacensību laikā nebūs pietiekoši daudz vēja, lai izvestu sacensības, skatītājus sagaida tow-in session no labākajiem frīstailistiem Baltijā.
Labākie sportisti katrā grupā tiks apbalvoti ar kausiem un vērtīgām balvām no mūsu sponsoriem SIA „Anilina” un CHUWAK surfwear. Pēc apbalvošanas visi tiek laipni gaidīti Cabo cafe, lai suminātu uzvarētājus, svinētu dzīvi un iegrimtu bezrūpības emociju okeanā, ko sniedz mums vindsērfings.
Gaidām vēju un sekojam aktuālai informācijai www.windsurf.lvwww.burusports.lvwww.surfline.lv,www.teamvosa.eewww.vejasgalvoje.lt

Nav komentāru: